Vi er meget stolte av produktene vi fører, og noen av produktene ble brukt under 71° Nord i 2014.

Tallrikslåda Original komplett, praktisk turboks med det meste man trenger for å spise ute i naturen. Inneholder alt du trenger til måltidet 2 tallerkener, 1 Vippkopp, 1 suppekopp, skjærefjøl m/ døslag, krydderbøsse og spisebestikk.

Førstehjelpspakke Basic-bag, en liten og anvendig førstehjelpspakke med det meste som trengs for enkel førstehjelp og sårbinding. Bør være med i sekken på enhver tur. Innehold: Vanntett plaster 19×72, kompresser, plasthansker, saks, pinsett, tape 5 meter, rense serivetter og 3 forskjellige støtte bandasjer.

Teleskop grillpinne, med futteral.

Stekehelle – til bruk over åpen flamme m/ 3 ben og håndtak.
 En flott og praktisk måte å tilberede maten på, det meste av mat kan tilberedes på hellen. 
Stekeheller blir mer og mer populære på grunn av sin praktiske utforming. Leveres i 2 størrelser: 33 cm Ø og 47 cm Ø. Vi anbefaler å kjøpe oppbevaringsbag til stekehelle samtidig!

Ispose liten, enkel og grei å ha med på turen hvis man skulle trenge rask nedkjøling ved et uhell.

Bålrigg med enkel mekanisme for å heve og senke kjettingen som man henger grillristen i eller for eksempel en kaffekjele, grillristen er sammenleggbar og benene deles i 3 deler slik at den tar liten plass under transport/oppbevaring. Transporttrekk medfølger.

Kjelesett lettvekts non-stick aluminium. Innhold: stekepanne 1,3 L, 2 kasseroller på 1,8 og 2,9 L, universal lokk med døslag og rasp, fjærbelastet håndtak som passer på pannen og begge kjelene.

Villmarksgryte, praktisk 8 liter støpejernsgryte med lokk og stativ. Lokket kan lett gjøres om til stekehelle ved å legge den opp ned på stativet.